4 port 200 grader 10 min.
Ingredienser:
1 paket hönökaka, 4 halvmånar
150 g champinjoner
1 dl vispgrädde
2 dl ost, riven
1 ask körsbärstomater (250 g)
2 pkt bacon
1 st purjolök
1 burk creme fraich, paprika/chili
salt
peppar
Gör såhär:
1. Skär bacon fint. STrimla purjolöken och skiva champinjonerna.
2. Fräs allt i en stekpanna. Tillsätt creme fraiche och grädde och låt koka tills röran tjocknar.
3. Gör iordning en plåt med bakplåtspapper. Lägg ut en hönökaka, bred på 1/3 av fyllningen,
lägg på ytterligare en hönökaka samt fyllning, sen ytterligare en hönökaka och fyllning.
4. Avsluta med fjörde och sista hönökakan som lock.
5. Skiva tomaterna och lägg på locket.
6. Toppa med den rivna osten. Sätt in i ugnen på 200 gr i ca 10 minuter.