100 gr margarin
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 msk sirap
4½ dl glutenfritt mjöl
1 tsk bakpulver
Rör margarin, socker, vaniljsocker och sirap pösigt.
Tillsätt mjölmix blandat med bakpulver.
Rulla till fingertjocka längder.
Tryck till med gafller.
Grädda i ugn i 175 grader i ca 8-10 minuter.
Skär de varma längderna i snittar.
Emelies varma smörgåstårta
4 port 200 grader 10 min. Ingredienser: 1 paket hönökaka, 4 halv...
-
4 stora eller 6 små kakor 50 gram margarin 50 gram jäst 5 dl mellanmjölk 2 msk sirap 1 tsk salt 12 dl (ca 700 gram) vetemjöl Sm...
-
1 fläskfilé, putsad Marinad 1: salt och nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 0,5 dl finhackad rosmarin 0,5 chili, urkärnad och finh...