Nötbotten, Nötstubbe


4 ägg
3 dl socker
1 påse hasselnötter
2 msk potatismjöl
2 tsk bakpulver

4 bananer
1 burk mandariner
4 dl grädde
3 msk kakao

Mörk choklad

Mal eller mixa nötterna.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda samman de torra ingredienserna och blanda ner i äggsmeten.

Grädda i 175 grader och låt sedan kakan svalna.
Vält över kakan på ett sockrat bakplåtspapper.

Vispa grädde tillsammans med kakaon.
Bred lite av gräddblandingen över den kalla kakan.
Skiva bananerna och bred över kakan tillsammans med de avrunna mandarinerna.

Rulla ihop rulltårtan från kortsidan.
Bred över resten av grädden och riv choklad över kakan.




  Daimglass med smak av kaffe och dulce de Leche Ingredienser: 5 dl vispgrädde 1 burk dulce de leche 2 msk starkt kallt kaffe 1 påse daimkul...