2 st kycklingfiléer
1 burk creme fraiche
hackad persilja
1 tsk fransk senap
1 - 1hg rökt skinka
riven ost
Strimla och bryn kycklingfiléerna.
Strimla skinkan.
Blanda ner en burk creme fraiche, hackad persilja, senapen,
den strimlade skinkan i en smord gratängform.
Häll över riven ost.
Serveras med kokt ris och en sallad.
Emelies varma smörgåstårta
4 port 200 grader 10 min. Ingredienser: 1 paket hönökaka, 4 halv...
-
4 stora eller 6 små kakor 50 gram margarin 50 gram jäst 5 dl mellanmjölk 2 msk sirap 1 tsk salt 12 dl (ca 700 gram) vetemjöl Sm...
-
1 fläskfilé, putsad Marinad 1: salt och nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 0,5 dl finhackad rosmarin 0,5 chili, urkärnad och finh...