Mascarpone dessert med hallon och mandelbiskvier


500 gr hallon
1 dl strösocker
1 ägg
1 msk vaniljsocker
125 gr mascarpone
1,5 dl kvarg
(2 msk marsalavin)
75 gr mandelbiskvier

Gör såhär:
1. Blanda hallon och socker i en skål och låt sockret smälta.
2. Lägg mandelbiskvierna i en plastpåse och smula dem med en brödkavel.
3. Separara äggula och äggvita. Vispa äggvitan till vitt skum.
4. Vispa äggulor,vaniljsocker och strösocker till vitt skum
5. Rör ner mascarpone och kvarg och rör till en slät smet.
6. Vänd ner äggvitorna i mascarponekrämen.
7. Lägg hälften av de smulade biskvierna i botten av 4 glas.
7. Lägg på hälften av mascarponekrämen sedan hallonen och avsluta med mascarponekrämen.
9. Strö över resterande mandelbiskvier.