Kesolasagne med LCHF-plattor


4 portioner

Lasagneplattor:
4ägg
125 gr philadelphiaost
0,5 dl fiberhusk


Kesofyllning:
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
0,5 chilifrukt
3 st tomater
500 gr keso
500 gr pastasås
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
200 gr riven ost
(3 dl vatten, om man använder vanliga lasagneplattor)


Gör såhär:
Lasagneplattor:
1. Sätt ugnen på 150 gr
2. Vispa äggen poröst, tillsätt philadelphiaost och fiberhusk och vispa till en slät smet.
3. Bred ut smeten tunt på en bakplåtsklädd plåt. Lägg ett bakplåtspapper över och kavla så smeten når    kanterna.
4. Låt papperet vara kvar under gräddningen och grädda i 10 minuter.
5. Tag bort papperet och skär i lagom stora bitar.
6. Höj temperaturen på ugnen till 225 grader.

 Kesofyllning:
7. Hacka rödlök, vitlök, chili och tomater fint.
8. Blanda ner keso, pastasås och ev vatten. Salta och peppra.
9. Varva såsen med lasagneplattorna och toppa med riven ost.
10. Grädda i ugnen ca 20 minuter.