Tacopaj

Pajdeg:
75 gr smör
2½ dl vetemjöl
1 ägg
1 påse parmesanost
salt

Köttfärs:
400 gr köttfärs
1 påse taco kryddor
1 burk grön jalapeno

I burk tacosås

1 burk creme fraiche
2 dl grädde
2 dl riven ost
salt
peppar

sallad
rödlök
oliver

Blanda först ihop pajdegen och kavla ut den och lägg den i en pajform och låt vila i kylen minst 30 minuter.
Förgrädda i ugn ca 10 minuter.

Bryn köttfärsen tills den blivit brun och äll över påsen med taco-kryddor.
Låt puttra tills köttfärsen är färdig.

Blanda ihop creme fraiche, grädde och ost. Salta och peppra.

Häll köttfärsen i pajskalet. Bred ut den gröna jalapenon över köttfärsen.
Häll över tacosåsen och sist gräddblandningen.

Grädda i ugn ca 20-30 minuter tills den fått färg.

Låt pajen svalna något. Garnera med sallad, oliver och rödlök