Kärleksmums


3 ägg
3 kkp vetemjöl
1½  kkp mjölk
4½  kkp vetemjöl
3 msk kakao
3 tsk bakpulver
225 gr smält smör

Glasyr:
4 dl florsocker + några droppar vatten
2 msk kakao
1 liten klick smör
Kokos

Gör så här:
Smörj och bröa en långpanna.
Smält smöret och låt det svalna.
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner mjölken.
Blanda samman de torra ingredienserna och rör sedan ner i äggsmeten.
Rör sist ner det smälta avsvalnade smöret, lite i taget.

Häll smeten i en långpanna och grädda i 175 grader tills kakan släpper från kanten.

Glasyr:
Rör samman florsocker, kakaon  och lite vatten i en kastrull, till en slät fast smet.
Lägg i en liten klick smör (ca 1-2  msk) och värm tills smöret smält.
Häll glasyren över den nygräddade kakan och strö över kokos.