Kolapaj med daimgrädde


1 burk sötad kondenserad mjölk (400 gr)
150 gr smör
300 gr digestivekex
1 liter jordgubbar
1½ dubbeldaim
3 dl vispgrädde

Gör så här:
Kolakräm:
Lägg burken med sötad kondenserad mjölk oöppnad i en stor kastrull.
Häll på vatten så att det täcker och lite till. Låt småkoka ca 2½ timma utan lock, se till att vattnet täcker hela tiden. Fyll annars på efter hand.
Ta upp den heta burken och skölj i kallt vatten. Låt svalna helt och öppna därefter burken. Den kondenserade mjölken har nu blivit till en kolakräm.

Klä insidan av en form med löstarbar kant, ca 24 cm i diameter (för 8 bitar) med plastfolie.

Smält smöret. Mixa digestivekexen i en matberedare. Häll i smöret och mixa lite till. Tryck ut blandningen på botten av formen. Ställ i kylen 1 timma.
Rensa och dela jordgubbarna. Finhacka daimen.. Vispa grädden fast och blanda med 2/3 av daimkrosset.
Lossa kanten från bottnen. Lyft upp den, dra försiktigt bort plasten och lägg bottnen på ett fat.
Bred på kolakrämen. Spritsa eller bred daimgrädden över.
Ställt kallt fram till servering.

Vid servering: Toppa med jordgubbara och resterande daimkross.