Smörgåstårta med mimosasallad



20 portioner (botten med 2 lager i storlek med en långpanna)

Fyllning 1:
300 g rökt skinka
2 äpple
2 burk mandarinklyftor, 300 g
2 dl crème fraiche
2 dl majonnäs
Fyllning 2:
12 hårdkokta ägg
1 dl kalles kaviar
2 dl vispgrädde
Garnera med:
6 dl lätt crème fraiche
1 påse rucolasallad 
30 skivor rökt skinka
30 ostskivor
250 g blå och gröna vindruvor
köttbullar
mandarinklyftor
10 cm gurka
persilja
Gör så här
Pensla bottnarna med spadet från mandarinerna.
Fyllning 1: Hacka skinkan. Skala och riv äpplet. Hacka hälften av mandarinerna grovt, spara resten till garnering.
Blanda crème fraiche, majonnäs, urkramat äpple och mandarinklyftor och bred på första bottnen. Strö över skinka och lägg på en botten.
Fyllning 2: Skala och hacka äggen och blanda med kaviar och vispad grädde. Bred över andra bottnen och lägg på sista bottnen.
Garnering: Bred crème fraiche ovanpå och runt om tårtan. Tryck fast rucolabladen runt omkring. Garnera ovanpå med strutar av skinka och ost, halverade druvor, mandarinklyftor, köttbullar, gurkskivor och persilja.